06-20-9-420-586 Mobilról kattintva azonnal hívható!

Wc duguláselhárítás házilag

Wc duguláselhárítás házilag, lefolyó tisztítás, házi praktikák, dugulás megelőzésére.

Wc duguláselhárítás házilag

Wc - dugulás kialakulhat a régi wc csészék elvízkövesedett belső felülete miatt, melyen megtapad a wc papír és elkezd felgyülemleni, majd kialakul a dugulás.

Probléma lehet még a csővezeték alul méretezése és a rosszul beállított lefolyó vezeték lejtése.

Dugulás alakulhat ki akkor is ha túl kevés a lejtés, de dugulás alakulhat ki akkor is,ha túl nagy a lefolyó vezeték lejtése. Utóbbinál az öblítővíz túl gyorsan elfolyik és a csőben marad a papír és fekália.

wc dugulas elharitas hazilagA wc dugulását legtöbbször a beleesett wc illatosító kosarak, intim betétek, törlőkendők, étel-maradékok felmosó vízzel kiöntött rongyok okozzák, ezért figyelj rá hogy ezek ne kerüljenek bele!

Wc duguláselhárítás árainkért kattints ide!!!

Vécénk gyakori dugulását előidézheti a wc cserénél vagy felújításkor rosszul kiválasztott wc csésze típusa miatt, a faltól túl messze vagy közel kerülő csésze korrigálására szolgáló excenteres ültetőgumi használata mely keresztmetszet szűkülést hoz létre. Ezért minden csésze cserénél mérjük meg a csatorna kiállás faltól való távolságát mert választhatunk nyújtót vagy hagyományos kialakítású wc-t is. Ha lehet használjunk egyenes ültetőgumit minden wc cserénél.

Wc ulteto gumi

Dugulás alakulhat ki a kevés öblítővíz használatakor,abban az esetben amikor az alul méretezett kis vízhozamú vízvezetékbe indokolatlanul nyomógombos öblítő szelepet építenek be.

A régi fajansz tartályos monoblokkos wc tartályok sem öblítenek jól.

Mivel a wc, dugulás általában valami idegen tárgy miatt alakul ki a, duguláselhárító vegyszerek hatástalanok.

Házilag egyetlen módja van a wc, dugulás elhárításának, a wc pumpa.

Engedd tele a kagylót vízzel , utána a pumpa hirtelen le-fel mozgatásával vákuumot hozol létre a lefolyó vezetékben és ha még nem túl nagy a kialakult dugó,megszüntetheted vele a, dugulást.

Egy váratlan csatorna vagy, lefolyó dugulás, mindig sok kellemetlenséget okoz. Sok esetben a probléma megszüntetése a házi módszerekkel való próbálkozások után sem vezetnek tartós, vagy végleges eredményhez.

Vannak olyan makacs szennyeződések amelyek a csővezeték belső falához oly mértékben hozzá vannak tapadva, hogy megfelelő felszerelés nélkül szinte  lehetetlen azt onnan eltávolítani.
Kudarc esetén nem marad más, mint hívni a, duguláselhárító, szakembert. A telefonos megkeresés és egyeztetést követően a lehető, legrövidebb időn belüli, helyszínre érkezésünk után, megkezdjük a dugulás okának felderítését és a probléma megszüntetését.

Csatornatisztítás során, mindig külön figyelmet fordítunk arra, hogy a duguláselhárítás, falbontás nélkül és a környező ingóságok megóvásával történjen. Az elvégzett munkáikra minden esetben garanciát vállalunk, mellyel biztosítják minden megrendelő felé, hogy az általunk végzett csatornatisztítás, nem csak egy felületi kezelés volt, hanem egy alapos, hosszú távú beavatkozás.

Wc, Duguláselhárítás Budapesten, a leghatékonyabban
Nyári Zoltán, duguláselhárító, azonnal 06-20-9420-586