06-20-9-420-586 Mobilról kattintva azonnal hívható!

Csatornatisztítás

Csatornatisztítás

A csapadék- és szennyvízelvezető rendszerekben fellépő dugulás nem csupán kellemetlen, de hosszú távon igen komoly károkat is okozhat. A probléma megelőzhető a rendszeres csatornatisztítás elvégzésével, de ha már megtörtént a baj, akkor minél gyorsabb intézkedésre van szükség a dugulás elhárításának érdekében.

A csatornatisztítás minden területén készséggel állunk rendelkezésedre:

  • lakossági csatornatisztítás (panellakás, családi ház, nyaraló, stb.)
  • céges csatornatisztítás (kereskedelmi vállalatok, irodaházak, közintézmények)
  • ipari csatornatisztítás (üzem, gyárterület, nagyobb létesítmény vagy épületkomplexum csatornahálózatának kitisztítása)

Csatornatisztítás előttCsatornatisztítás után

Bontás nélküli csatornatisztítás

A csatornatisztítás első lépése azt megállapítani, hogy a csatorna mely szakaszában keletkezett, és milyen jellegű a dugulás. A csatornaszakasz elhelyezkedésétől (kültéri, beltéri) függően más-más okozhatja a problémát.

Csatornatisztítás beltéren elhelyezkedő szakasznál: Általában zsírlerakódás, női intim kellékek, babaápoló kendő okozza a dugulást. A beltéri csővezetékek kiépítése során gondot kell fordítani a megfelelő lejtésre – ha túl kicsi, kiülepszik belőle az iszap, ha pedig túl nagy, akkor zajos és az elrohanó víz ott hagyja a hordalékot a csőben.

Csatornatisztítás kültéri csatornaszakasznál: Gyökérbenövés, sérült csővezetékbe bejutott kártevők (egér, patkány) okozhatja a dugulást. Időről-időre meg kell vizsgálni, hogy a kerti növények és rágcsálók nem fenyegetik-e a csővezetékeket.

Mi a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk a csatornatisztításnál, így nincs szükség falbontásra és a munkadíj is kedvezőbb. Továbbá a csatornatisztítás elvégzése után nem marad törmelék vagy helyreállítandó falfelület, ami szintén fontos szempont.

Gépi csatornatisztítás, gyökértelenítés,  duguláselhárítás korrekt áron – hívj bennünket!