06-20-9-420-586 Mobilról kattintva azonnal hívható!

Mosogató duguláselhárítás ár

Mosogató Dugulás elhárítás Ár
Olcsó, mosogató duguláselhárítás árak

Mosogató Dugulás elhárítás ár Budapesten a legolcsóbban

Mosogató dugulás ára 10 fm-ig : 25.000.-Ft + Kiszállás: 0 Ft

Nyári Zoltán duguláselhárító szakember azonnal 06-20-942-0586

Nyári Tibor duguláselhárító szakember azonnal 06-20-398-7569

Mosogató duguláselhárítás fix áron

Konyhai mosogató duguláselhárító ár tartalmazza a lakáson belüli dugulás elhárítást 10 fm lefolyó vezeték tisztításáig fix áron. Ha belegondolsz,a lakások és irodák többségében ezen belül van a mosogató lefolyó vezetékének hossza és a dugulás .

Ha ennél távolabb kell tisztítani a vezetéket, akkor valószínűleg nem csak a konyhai mosogatód van eldugulva hanem az alapvezetéked is. Így biztosan tudod hogy a mosogató dugulás elhárítás ára nem lehet több a feltüntetett fix árnál.

Kedvező mosogató duguláselhárítás árak

Mosogató szifon

Egy mosogató szifonnak nem csak a mosogatóvíz elvezetés az egyetlen feladata. Cél a helytakarékos kivitel, az alkalmazkodó képesség a különböző beépítési helyzetekhez. Emellett fontos szempont még a dugulás megelőzése, a szennyvíz visszafolyásának megakadályozása, mosogató tálca és a lefolyó vezeték, csatlakozása, bekötési lehetősége, zaj csökkentés, megfelelő tömítettség, szivárgások elkerülése.

Mosogató szifon, dugulás megelőzése

Ahhoz, hogy elkerüljük a mosogató dugulását, a szifon teljes keresztmetszete át kell hogy öblítődjön. Emellett a mosogató szifon teljes keresztmetszete legyen legalább DN40. Kerülni kell az áramlást lényegesen lassító kosz- és zsírcsapdákat a szifonban.Ezek a feltételek szükségesek ahhoz, hogy a mosogató szifon öntisztító legyen, és ne dugulhasson el.

Helytakarékosság

A konyhai mosogatók alatt általában szekrény is található. Ebben az esetben a szifon nem látszik ugyan, de a mosogató alatti tároló helyéből hasznos teret foglal el. A helytakarékos szifonok vízszintes lefolyó csövét és a a szifont a hátfalra fektetve helyezhetjük el, így a mosogatótálca alatti tároló helyet jobban ki tudjuk használni.

Rugalmasság, könnyű szerelés

A tapasztalat azt mutatja, hogy a falban kialakított szifoncsatlakozó közepe ritkán esik egybe a mosogató leeresztő szelepével. A hétköznapi mosogató búra szifonok esetén az ilyen eltéréseket csak további lefolyó idomok alkalmazásával lehet kiküszöbölni. A konyhai csőszifonok csuklós kivitele miatt a beszereléskor a tengelyeltérést további tartozékok nélkül megoldhatjuk. Helyhiány, vagy költségkímélés miatt a mosogató szifonra (akár utólag) mosógépet is csatlakoztathatunk.

Zaj csökkentés

Ha a mosogató szifonba mosogatógép, vagy mosógép is be van kötve, akkor a szifonba juttatott, öblítő víz, hangja zavaró lehet. Többek között ezt a zajhatást hivatott megszüntetni a kétkamrás összekötőcső amely azért is felelős, hogy a mosogatógép vizét a szifon felé terelje, megakadályozva ezzel a mosogatótálcába való felfolyást.

Szennyvíz visszafolyás megakadályozása

Ha csatorna lefolyóvezetékünk eldugul előfordulhat, hogy a szennyvíz a mosógépbe visszafolyik. A mosógép dugulását meg lehet akadályozni a mosógép tömlőcsatlakozók alkalmazásával, melyekben visszacsapó szelep betétet helyeztek el.

Mosogató túlfolyó és leeresztő

A mosogatótálca megvásárlásakor sajnos nem mindig adnak a tálcához megfelelő túlfolyó és leeresztő készletet. Ezt vásárláskor mindenképp ellenőrizzük.

Vízzáró illesztések, tömítések

Az elöregedett, és rosszul kiválasztott tömítések miatt csepegés szivárgás alakulhat ki, mely komoly károkat okozhat. Emiatt a lefolyóelemek között igen hatásos kúpos tömítéseket alkalmazunk, kézzel könnyedén meghúzható hollandi anyákkal.

Velünk előre tudod, hogy mennyit fogsz fizetni a mosogató dugulás elhárításért

Társasházak Dugulás elhárítása villámgyorsan